Bivab söker 2 Trafikplanerare i Göteborg

Är du en Trafikplanerare som vill arbeta i en mindre organisation med stora ambitioner, där ditt arbete syns och har stor betydelse? Då kan du vara den vi söker!
Bivab söker Trafikplanerare

Bivab bedriver såväl linjetrafik som skolskjutstrafik på entreprenad. Bolaget bildades 1992 och ägs idag av 34 bussbolag i södra Sverige. Totalt omsätter Bivab 1,4 miljarder kronor (800 bussar) och på huvudkontoret i centrala Göteborg sitter idag 15 medarbetare.  

Arbetsbeskrivning

I rollen som vår nya trafikplanerare kommer du att vara involverad i företagets trafikeringsavtal. 
Du kommer kvalitetssäkra trafikdata, men även beroende på intresse och erfarenhet jobba med att utveckla trafiken i befintliga trafikavtal som Bivab bedriver med bl.a. Västtrafik.

Du kommer att arbeta med olika delar av företaget samt trafikdriften och andra externa aktörer så som kommuner och trafikhuvudmän. Du kommer också att arbeta aktivt med nya förbättringar och trafiklösningar.

Vi söker dig som har:

  • Minst flerårig arbetslivserfarenhet inom området samt erfarenhet av Rebus och gärna något Trafikplaneringssystem, tex Trapeze, Hastus.
  • Förståelse för hur trafik hänger ihop
  • Mycket goda allmänna IT-kunskaper (excel framförallt)
  • Erfarenhet av att driva projekt inom ramen för Trafikplanering

Vi söker också dig som:

  • Har suttit i trafikledning eller liknande och som har ett genuint intresse för bussar, trafik och skulle vilja lära dig trafikplanering från grunden.

Vem du är

Att hantera flera parallella projekt och uppdrag samtidigt ser du som spännande och utvecklande, där du samtidigt får använda din goda planeringsförmåga.

För att trivas i rollen som Trafikplanerare tror vi att du har ett genuint intresse för trafik och samhället i stort, att du är analytisk, noggrann och har bra koll på detaljer. Att skapa relationer och ha förmåga att kommunicera på ett tydligt och lättsamt sätt är viktigt eftersom du kontinuerligt kommer att kommunicera med såväl interna som externa kontaktpersoner.

Förmågan att se saker ur nya perspektiv och vara innovativ inom ramarna för den befintliga rollen, är också något som eftersöks.

Vi tror på frihet under ansvar, vilket innebär att det är viktigt att kunna jobba självständigt, vara lösningsorienterad och kunna ta egna initiativ.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi är en relativt liten arbetsplats, vilket innebär att vi gemensamt hjälps åt att lösa problem som uppstår. Du som är prestigelös och har ett samhällsengagemang kommer att trivas hos oss.

Låter detta spännande?

Bra, då vill vi ha in din ansökan så snart som möjligt! Ansökan skickar du till Christer Pettersson på christer.pettersson@bivab.se

Varmt välkommen med din ansökan!