Din integritet

Buss i Väst AB med org.nr. 556446-9343 (Bivab) värnar om din integritet och strävar alltid efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. 

Vår behandling av dina personuppgifter

 

För oss är det därför viktigt att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt. Vi är därför noga med att öppet och transparent informera dig om hur vi behandlar dina personuppgifter samt vad aktuell behandling innebär.

 

När vi behandlar dina personuppgifter har du vissa rättigheter vilka du när som helst kan utöva. Du har exempelvis rätt att få tillgång till dina personuppgifter, rätt att i vissa fall då dina personuppgifter raderade och rätt att klaga till behörig tillsynsmyndighet.

 

Om du har frågor om vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill göra gällande några av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss på telefon 031-13 98 90 eller e-post dataskyddet@bivab.se. Du kan även kontakta oss via post, vår adress är Gårdatorget 1, 412 50 Göteborg.

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter

 

Genom att klicka på den roll som stämmer in på dig nedan får du mer detaljerad information om vår behandling av just dina personuppgifter: