Ny delägare: Let’s Go By Bus

Let’s Go By Bus ett av få privatägda bussbolag som finns kvar i Örebro. Daniel Sjöman startade före­taget 2008 helt från grunden. I dag arbetar ett tiotal chaufförer med att köra skolskjutstrafik och beställningstrafik.
Let's Go By Bus och Daniel Sjöman är ny delägare i Bivab.

Det var efter att ha haft föräldrar som varit i branschen under hela sin uppväxt som Daniel Sjöman bestämde sig för att starta Let’s Go By Bus.
– Jag ville bygga något eget från grunden, säger han.

I början hyrde han bussar och körde själv. Efter några år köpte han en egen buss, sedan en till och på den vägen har han byggt upp sitt bussbolag. Nästa höst kommer firman att ha tio bussar. Då kör de i gång ett skolskjutsavtal i Lekeberg som de vann genom Bivab.

– Att vara delägare i Bivab är ett sätt att kunna möta de stora drakarna. Man blir mer konkurrenskraftig genom det samarbete som finns inom Bivab. Tillsammans är vi starka, säger Daniel Sjöman.

Daniel Sjöman, Let's Go By Bus
Daniel Sjöman, Let's Go By Bus

Att utveckla företaget och att få mer fast trafik är det som står i fokus. Det senaste året med pandemin har han insett att det är viktigt att inte bara ha beställningstrafik att förlita sig till.
– Det stämmer att jag vill utveckla den fasta trafiken. Men även om företaget växer är det viktigt att behålla den höga kvaliteten. Vår främsta styrka är det personliga engagemanget. När någon ringer till Let’s Go By Bus är det mig de får prata med. Många kunder uppskattar den direktkontakten, avslutar Daniel Sjöman.